Katolická charismatická konference 2010 opět v Brně

22. 3. 2010 23:05
Rubrika: Aktuálně | Štítky: KCHK , akce:kchk2010 , z jedné vlny

Již 21. ročník charismatické konference pořádá hnutí Katolické charismatické obnovy ve dnech 7.-11.7. 2010 v Brně. Tato akce je určena nejen pro účastníky hnutí, ale i pro křesťany jiných spiritualit a také pro zájemce z řad veřejnosti. Pořadatelé očekávají účast okolo pěti tisíc lidí.




Konferenci zahájí bohoslužbou v katedrále na Petrově brněnský biskup Vojtěch Cikrle, který nad ní také spolu s prvním náměstkem primátora Danielem Rychnovským převzal záštitu.

Samotná konference proběhne v areálu brněnského výstaviště v pavilonu F, v přilehlém pavilonu G budou připraveny prostory pro dětskou konferenci se zvláštním programem. Vstup do areálu pro pěší bude možný pouze vchodem G 2, pro řidiče je k dispozici velké záchytné parkoviště.

Na přípravě konference – proběhne v Brně již počtvrté – pracuje skupina dobrovolníků již během roku a asi dvě stovky převážně mladých dobrovolníků se podílejí na jejím samotném průběhu.

Pozvání na konferenci přijal P. Jacques Philippe z Francie a několik známých osobností z našeho církevního prostředí. Během čtyř dnů účastníci vyslechnou jejich přednášky a zamyšlení nad mottem letošní konference „Uviděl ho a byl pohnut soucitem.“, zúčastní se společných modliteb, bohoslužeb, adorace. Jeden z večerů mohou volit mezi několika paralelními programy na různá témata, mohou se zúčastnit koncertu nebo odpoledního divadla spolu s dětmi.



Podrobnější program včetně elektronické přihlášky najdete na adrese http:/konference.cho.cz.

 

Zobrazeno 5606×

Komentáře

EEvik

Doufám, že semnou někdo pojede,jinak se tam bohužel neobjevím :-(

vojtec

EEvik: a co takhle získat zdarma ještě jeden lístek a někoho pozvat, aby s Tebou jel?;-) <a href="http://tym.signaly.cz/1006/vyherci" target="_blank">http://tym.signaly.cz/1006/vyherci</a>

Zobrazit 7 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona