Katolická charismatická konference už je za dveřmi a signály.cz tam budou taky

29. 6. 2010 12:29
Rubrika: Aktuálně | Štítky: KCHK , akce:kchk2010 , z jedné vlny

Už jen jediný týden nás dělí od slavnostní bohoslužby v katedrále sv. Petra a Pavla, kterou bude zahájena letošní Katolická charismatická konference. Od 7. do 11. července konference zaplní pavilon F na brněnském výstavišti a svůj koutek tam budou mít také signály.cz

 


 

Pozvání k účasti na programu letošní 21. katolické charismatické konference v Brně přijali: francouzský kněz Jacques Philippe, známý exercitátor i autor několika knih z komunity Blahoslavenství, P. Vojtěch Kodet, P. Aleš Opatrný, Katka Lachmanová, P. Tomáš Holub, P. Bogdan Stepien, John de Jong s kapelou, Josef Zeman, Marie Svatošová a další, takže se je jistě na co těšit.

Podrobný program se všemi informacemi je k dispozici ke stažení zde.

Pokud ještě nejste přihlášeni a chcete se Katolické charismatické konference zúčastnit, tak směřujte na tuto stránku s informacemi o přihlašování. Ale taky na to můžete jít od lesa! Stále platí mimořádná nabídka signály.cz: pokud si nakoupíte zboží u signály.cz (knížky Klávesnicí mezi nebem a zemí, trička - máme dotisk červených se smajlíky, hrnek nebo samolepky anebo zaplatíte členský příspěvek do obč. sdružení) alespoň za tři stovky, tak vám signály.cz k nákupu přidají vstupenku na všechny dny konference (v ceně 300 / 450 Kč) zcela zdarma. Více o prodejní akci zde!

Na samotné konferenci také můžete navštívit stánek signály.cz, u kterého budete mít možnost si rovněž zakoupit nabízené zboží, zkusit si nová červená trička, nebo přispět svým dílkem do společně psaného příspěvku dojmů z KCHK. Zároveň zde získáte informace o všem, co vás na signály.cz zajímá, o projektu Biblický impulz, s.týmu, samozřejmostí je nabídka online registrace a autorizace.

Zobrazeno 1766×

Komentáře

vojtec

a já se taky těším a už mám lístek

Lenochod

už se těším :-)

majkiii

taky se těším :-)

vojtec

Máme pro vás knížky nebo třeba úplně nová červená trička se smajlíky, tentokrát již v dostatečném počtu ve všech dámských a nově i všech pánských velikostech! Ceny nezvedáme, stále 200 Kč pro o. s. / 250 Kč pro ostatní.

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona